Çalışkanlar İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin, - Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, - Bilgili , becerikli ve öz güvenli olmaları, - Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, - Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, - Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktır.

Misyon: Atatürkçü. Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş, demokratik ve laik, - Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, - Değişim ve gelişime açık, - Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, - Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, - Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, - Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, - Düşünsel duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, - Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.

Saatler: 09.00-15.05
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0266 7380159

WEB - https://bandirmacaliskanlarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çalışkanlar mahallesi Bandırma

Adres - Çalışkanlar mahallesi Bandırma

Ulaşım Şehir içi otobüs.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bandırma´ya 6 km.