T-ÜRET BİGEP PROJEMİZ

Öğrencilerimize sıfır atık bilinci ve geri dönüşüm uygulamalarının doğaya ve canlılara katkıları ile ilgili farkındalık kazandırarak ihtiyacı olan ürünler üretmeyi, sürdürülebilirlik fikrine sahip ve çevreye duyarlı nesiller yetiştirmeyi amaçlayan farkındalık projesidir.

Okulumuz 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında  eTwinning  platformunda Bandırma Çalışkanlar İlkokulu, Hürriyet İlkokulun da dahil olduğu Türkiye ve Azerbaycan'dan ortak okullarla birlikte yürütülmüştür. Proje kapsamında yapılan faaliyetler geliştirilerek  BİGEP projesi kapsamında ilçe genelinde Bandırma Çalışkanlar İlkokulu, Bandırma Hürriyet İlkokulu ile işbirliği içinde devam edecektir.

Projemiz 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının 2. Döneminde yürütülmüş olup Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesindeki  eTwinning UDS ekibi tarafından ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

12.01.2023 134

12-01-202312-01-2023